HKIO 3C21 C W

PERFORMANCA

Klasa e energjisë: A ++
Klasa e efikasitetit të larjes: A
Klasa e efikasitetit të tharjes: A
Konsumi i ciklit të standardeve të ujit: 9
Fuqia zanore (dB): 41
Kapaciteti : 14 Persona
Programet e larjes
Normal program
Intensive
Program Eco
Fast Program
Softening
Intensive
Express 30 ‘
Self-cleaning
Përshkrimi

Përshkrimi

PERFORMANCA

Klasa e energjisë: A ++
Klasa e efikasitetit të larjes: A
Klasa e efikasitetit të tharjes: A
Konsumi i ciklit të standardeve të ujit: 9
Fuqia zanore (dB): 41
Kapaciteti : 14 Persona
Programet e larjes
Normal program
Intensive
Program Eco
Fast Program
Softening
Intensive
Express 30 ‘
Self-cleaning
Opsioni
Kohëmatësi vonesë -Delay Timer
Karakteristikat kryesore
Kripë
drita treguese e lirë Drita treguese e shpëlarjes
Karakteristikat Strukturore
Rregullimi i sipërm i shportës: Hapësira dyfishe
Ndalesa e ujit
Furnizimi me ujë të ngrohtë ose të ftohtë
Shkallëzim i rregullueshëm
Përmasat
595 x 555 x 820 mm
Pesha (kg): 35.5
3D ZONE WASH
Deri në 40% më shumë energji pastrimi për të hequr njollat kokëfortë me një cikël intensiv në shportën e zgjedhur.
INVERTER ENGINE
Enlarësja Hotpoint, në sajë të motorit me presion të ndryshueshëm Inverter, matni fuqinë e pastrimit me një kontroll elektronik të optimizuar në çdo moment. Numri i magneteve lejon në fakt një menaxhim optimal të tre spërkatësve të pavarur dhe një rregullim më të lëngët dhe të qëndrueshëm të energjisë gjatë larjes, madje edhe në rastin e filtrave pjesërisht të penguar.
ACTIVE OXYGEN
Falë teknologjisë ekskluzive aktive të oksigjenit, një patentë ndërkombëtare Hotpoint, cikli gjithashtu mund të fillojë ditën e ardhshme pa u shqetësuar për aromat e pakëndshme të krijuara nga mbetjet e ushqimit në enët. Aromat e këqija neutralizohen në një mënyrë krejtësisht të natyrshme.

 

Garancioni

1. Afati i garancionit fillon prej ditës së dorëzimit të produktit, kohëzgjatja është 2 (DY) vjet. Bagllamat dhe sirtarët 5 (PES) vjet.

2. Në kuadër të garancionit përfshihen Materiali i produktit,transporti,montimi,ndërimi i pjesëve të dëmtuara gjatë kohzgjatjes së garancionit si dhe servisimi i produktit në vend gjatë kohzgjatjes së garancionit.

3.Në kuadër të garancionit NUK perfshihen dëmtimet si në vijim Dëmtimet nga zjari,uji,vërshimet,termeti,lagështia e tepërt ,nxehtësia e tepërt ,aktiviteti fizik në produkt,përdorimi i preparateve për pastrim të cilat dëmtojn produktin si p.sh tiner,aceton,detergjent i ngursusar etj. Produkti duhet të pastrohet me leckë të lagur dhe më pas të thahet me një leckë të thatë. Produkti nuk duhet të lihet e lagësht.

4.Garancioni nuk vlen edhe në rastse veprohet në produkt nga personat të joautorizuar që nuk i përkasin firmës ton.

5.Produktet si mermer,graniti,kuarci,laminami,dhe pajisjet tjera gurore të cilat përdoren për tavolin të punës janë jashtë garancionit ton.

6.Pajisjet elektronike garantohen nga firmat të cilat i prodhojn këto pajisje si dhe nga serviset e autorizuara

Transporti dhe Dorëzimi

Tek blerjet online, më së voni brenda 7-9 ditëve pas arritjes së miratimit të sigurisë së kredit kartelës apo pas kontrollit të realizimit të pagesës, porosia e juaj do të dorëzohet në adresën e dorëzimit të cilën e keni dhënë ju dhe pas identifikimit dhe nënshkrimit nga ana e pranuesit. Porositë e dhëna çdo ditë pas orës 14:00 do të procedohen ditën e nesërme, ndërsa porositë e dhëna gjatë ditëve të festave zyrtare apo gjatë vikendeve, do të procedohen në ditën e parë të punës pas pushimit.

Për dërgesat jashtë vendit, porosia e juaj do të dorëzohet më së voni brenda 7-9 (pas dorëzimit të produktit tek transpotuesi ndërkombëtar) ditëve pas arritjes së miratimit të sigurisë së kredit kartelës apo pas kontrollit të realizimit të pagesës, në adresën e dorëzimit të cilën e keni dhënë ju dhe pas identifikimit dhe nënshkrimit nga ana e pranuesit. Pas dhënies së porosisë së suaj në Kompaninë e transportimit, ajo do ju dorëzohet brenda afatit të përcaktuar nga ana e Kompanisë së transportit. Porositë e dhëna çdo ditë pas orës 12:00 do të procedohen ditën e nesërme, ndërsa porositë e dhëna gjatë ditëve të festave zyrtare apo gjatë vikendeve, do të procedohen në ditën e parë të punës pas pushimit. Të dhënat e Kompanisë së transportit do ju përcillen nga Kompania jonë.