Kërkes për Porosi  Kuzhina
  Dhoma e fjetjës
  Mobilje të tjetër

  Ju lutemi përdorni kutinë më poshtë për informacion shtesë dhe më shumë kërkesa


   Tel: +383 44 113 124
  E-Mail: info@vefadecor.com

   Prizren-Suharekë, km 6, Kosovë