ENBLH 19221 FW

Performanca

Klasa e efiçiencës së energjisë: A +
Frigorifer i kapacitetit neto: 302 l
Frigorifer i kapacitetit neto: 148 l
Kapaciteti i ngrirjes: 18 kg / 24 h
Niveli i zhurmës dB (A): 43
Funksione
Sistemi i ftohjes: Total No Frost
Sistemi i ftohjes
Funksion i ftohtë Speef
Super Cool (Holiday Cooling)
Festa Holiday Illuminator
Karakteristikat e ndarjes së frigoriferit
Sistemi i ftohjes: Manual
Numri i rafteve: 2
Lloji i rafteve: Raftet e qelqit të sigurt
Numri i ndarjeve për perime: 2
Shfaqja: LED
Karakteristikat e ndarjes se ngrirjes
Sistemi i ftohjes: No FROST
Ngrirje e shpejte
Bazen akulli: 1
Karakteristikat strukturore
Ftohje kombinuese
LDimensionet: 1955x 700x 755 mm
Ngjyra: çelik inox estetik
Ngjyra e trajtimit: Alumini
HIGH DEFINITION
Përshkrimi

Përshkrimi

Performanca

Klasa e efiçiencës së energjisë: A +
Frigorifer i kapacitetit neto: 302 l
Frigorifer i kapacitetit neto: 148 l
Kapaciteti i ngrirjes: 18 kg / 24 h
Niveli i zhurmës dB (A): 43
Funksione
Sistemi i ftohjes: Total No Frost
Sistemi i ftohjes
Funksion i ftohtë Speef
Super Cool (Holiday Cooling)
Festa Holiday Illuminator
Karakteristikat e ndarjes së frigoriferit
Sistemi i ftohjes: Manual
Numri i rafteve: 2
Lloji i rafteve: Raftet e qelqit të sigurt
Numri i ndarjeve për perime: 2
Shfaqja: LED
Karakteristikat e ndarjes se ngrirjes
Sistemi i ftohjes: No FROST
Ngrirje e shpejte
Bazen akulli: 1
Karakteristikat strukturore
Ftohje kombinuese
LDimensionet: 1955x 700x 755 mm
Ngjyra: çelik inox estetik
Ngjyra e trajtimit: Alumini
HIGH DEFINITION
Ftohje me definicion të lartë: nuk është vetëm ruajtja e ushqimit, por edhe krijimi i një mjedisi që ruan freskinë e ushqimit dhe cilësinë e tij natyrore. Teknologjia aktive e oksigjenit ruan freskinë e ditës së parë deri në 9 ditë, duke parandaluar përhapjen bakteriale deri në 90% dhe uljen e aromave deri në 70%. Falë sistemit Air Tech Evolution të modeleve të instalimit të lirë dhe Teknologjisë Ajrore të modeleve të përshtatshme, garantohet një nivel më i lartë ruajtjeje. HD: Kujdesi maksimal me ushqimin!
ZONA E NDRYSHUESHME E TEMPERATURES
Në sajë të Zonës së Ndryshueshme të Temperaturës, ndarësja e ngrirësit mund të vendoset në çdo temperaturë midis 0 ° C dhe -26 ° C me qëllim që të krijohen kushte ideale të ruajtjes për llojin e ushqimit.
HOLIDAY
Me funksionin Holiday, frigoriferi mund të lihet gjatë mungesave të zgjatura ose pushimeve dhe të vazhdojë të kursejë energji. Ndërkohë që ngrirësja vazhdon të funksionojë normalisht, duke mbajtur ushqimin e ngrirë, frigorifer i zbrazët është vendosur në një temperaturë stand-by e cila e mban mbyllur derën (dhe për këtë arsye pastërtinë e brendshme) pa myk ose aromat e këqija.
Cold Shower System
Sistemi i ri i drejtuesit të ftohjes (i disponueshëm në modelet tek frigoriferët amerikan) shpërndan në mënyrë të barabartë ajrin e ftohtë pa e investuar drejtpërdrejt ushqimin, duke siguruar ruajtje optimale.
Garancioni

1. Afati i garancionit fillon prej ditës së dorëzimit të produktit, kohëzgjatja është 2 (DY) vjet. Bagllamat dhe sirtarët 5 (PES) vjet.

2. Në kuadër të garancionit përfshihen Materiali i produktit,transporti,montimi,ndërimi i pjesëve të dëmtuara gjatë kohzgjatjes së garancionit si dhe servisimi i produktit në vend gjatë kohzgjatjes së garancionit.

3.Në kuadër të garancionit NUK perfshihen dëmtimet si në vijim Dëmtimet nga zjari,uji,vërshimet,termeti,lagështia e tepërt ,nxehtësia e tepërt ,aktiviteti fizik në produkt,përdorimi i preparateve për pastrim të cilat dëmtojn produktin si p.sh tiner,aceton,detergjent i ngursusar etj. Produkti duhet të pastrohet me leckë të lagur dhe më pas të thahet me një leckë të thatë. Produkti nuk duhet të lihet e lagësht.

4.Garancioni nuk vlen edhe në rastse veprohet në produkt nga personat të joautorizuar që nuk i përkasin firmës ton.

5.Produktet si mermer,graniti,kuarci,laminami,dhe pajisjet tjera gurore të cilat përdoren për tavolin të punës janë jashtë garancionit ton.

6.Pajisjet elektronike garantohen nga firmat të cilat i prodhojn këto pajisje si dhe nga serviset e autorizuara

Transporti dhe Dorëzimi

Tek blerjet online, më së voni brenda 7-9 ditëve pas arritjes së miratimit të sigurisë së kredit kartelës apo pas kontrollit të realizimit të pagesës, porosia e juaj do të dorëzohet në adresën e dorëzimit të cilën e keni dhënë ju dhe pas identifikimit dhe nënshkrimit nga ana e pranuesit. Porositë e dhëna çdo ditë pas orës 14:00 do të procedohen ditën e nesërme, ndërsa porositë e dhëna gjatë ditëve të festave zyrtare apo gjatë vikendeve, do të procedohen në ditën e parë të punës pas pushimit.

Për dërgesat jashtë vendit, porosia e juaj do të dorëzohet më së voni brenda 7-9 (pas dorëzimit të produktit tek transpotuesi ndërkombëtar) ditëve pas arritjes së miratimit të sigurisë së kredit kartelës apo pas kontrollit të realizimit të pagesës, në adresën e dorëzimit të cilën e keni dhënë ju dhe pas identifikimit dhe nënshkrimit nga ana e pranuesit. Pas dhënies së porosisë së suaj në Kompaninë e transportimit, ajo do ju dorëzohet brenda afatit të përcaktuar nga ana e Kompanisë së transportit. Porositë e dhëna çdo ditë pas orës 12:00 do të procedohen ditën e nesërme, ndërsa porositë e dhëna gjatë ditëve të festave zyrtare apo gjatë vikendeve, do të procedohen në ditën e parë të punës pas pushimit. Të dhënat e Kompanisë së transportit do ju përcillen nga Kompania jonë.