E4D AA W C

Performanca

Klasa e efiçiencës së energjisë: A +
Kapaciteti i frigoriferit: 292 l
Kapaciteti i ngrirësit: 110 l
Hapësira shumë qëllimore: 27
Vlerësimi me shumë qëllime: 4 Yll i ngrirësit
Kapaciteti i ngrirjes: 9 kg / 24 h
Niveli i zhurmës dB (A): 42
Tiparet
Sistemi i ftohjes: Total No Frost
Cold Shower System
Ftohja e shpejte
Ecotech
LED e HOLIDAY
Përshkrimi

Përshkrimi

Performanca

Klasa e efiçiencës së energjisë: A +
Kapaciteti i frigoriferit: 292 l
Kapaciteti i ngrirësit: 110 l
Hapësira shumë qëllimore: 27
Vlerësimi me shumë qëllime: 4 Yll i ngrirësit
Kapaciteti i ngrirjes: 9 kg / 24 h
Niveli i zhurmës dB (A): 42
Tiparet
Sistemi i ftohjes: Total No Frost
Cold Shower System
Ftohja e shpejte
Ecotech
LED e HOLIDAY
Frigoriferi me 4-dyer
Frigoriferi me 4-dyer është i pari frigorifer me katër dyer me një dizajn shumë të reja dhe origjinale. Forma të rrumbullakosura, dorëza të zgjatur alumini, një vështrim paksa asimetrik, asgjë nuk është lënë në shans për të krijuar një frigorifer unik për llojin e tij në treg. Ai përbëhet nga dy dyer të hapura në mënyrë të pavarur në hapësirën e ftohjes, ndërkohë që ndarësi i ngrirësit ndahet në dy sirtarë të veçantë, janë të lehta për t’u zhvendosur dhe përmbajnë një shumëllojshmëri të hapësirave të magazinimit dhe një krijues praktik akulli.
HIGH DEFINITION
Ftohje me definicion të lartë: nuk është vetëm ruajtja e ushqimit, por edhe krijimi i një mjedisi që ruan freskinë e ushqimit dhe cilësinë e tij natyrore. Teknologjia aktive e oksigjenit ruan freskinë e ditës së parë deri në 9 ditë, duke parandaluar përhapjen bakteriale deri në 90% dhe uljen e aromave deri në 70%. Falë sistemit Air Tech Evolution të modeleve të instalimit të lirë dhe Teknologjisë Ajrore të modeleve të përshtatshme, garantohet një nivel më i lartë ruajtjeje. HD: Kujdesi maksimal me ushqimin!
Ecotech
Simbol Ecotech i referohet pajisjeve që plotësojnë standardet më të larta të efiçencës së energjisë. Frigoriferë Ecotech janë një garanci për një standard të lartë të efikasitetit, konsum më të ulët të energjisë dhe performancë të përsosur.
ZONA E NDRYSHUESHME E TEMPERATURES
Në sajë të Zonës së Ndryshueshme të Temperaturës, ndarësja e ngrirësit mund të vendoset në çdo temperaturë midis 0 ° C dhe -26 ° C me qëllim që të krijohen kushte ideale të ruajtjes për llojin e ushqimit.
HOLIDAY
Me funksionin Holiday, frigoriferi mund të lihet gjatë mungesave të zgjatura ose pushimeve dhe të vazhdojë të kursejë energji. Ndërkohë që ngrirësja vazhdon të funksionojë normalisht, duke mbajtur ushqimin e ngrirë, frigorifer i zbrazët është vendosur në një temperaturë stand-by e cila e mban mbyllur derën (dhe për këtë arsye pastërtinë e brendshme) pa myk ose aromat e këqija.
Cold Shower System
Sistemi i ri i drejtuesit të ftohjes (i disponueshëm në modelet tek frigoriferët amerikan) shpërndan në mënyrë të barabartë ajrin e ftohtë pa e investuar drejtpërdrejt ushqimin, duke siguruar ruajtje optimale.
Garancioni

1. Afati i garancionit fillon prej ditës së dorëzimit të produktit, kohëzgjatja është 2 (DY) vjet. Bagllamat dhe sirtarët 5 (PES) vjet.

2. Në kuadër të garancionit përfshihen Materiali i produktit,transporti,montimi,ndërimi i pjesëve të dëmtuara gjatë kohzgjatjes së garancionit si dhe servisimi i produktit në vend gjatë kohzgjatjes së garancionit.

3.Në kuadër të garancionit NUK perfshihen dëmtimet si në vijim Dëmtimet nga zjari,uji,vërshimet,termeti,lagështia e tepërt ,nxehtësia e tepërt ,aktiviteti fizik në produkt,përdorimi i preparateve për pastrim të cilat dëmtojn produktin si p.sh tiner,aceton,detergjent i ngursusar etj. Produkti duhet të pastrohet me leckë të lagur dhe më pas të thahet me një leckë të thatë. Produkti nuk duhet të lihet e lagësht.

4.Garancioni nuk vlen edhe në rastse veprohet në produkt nga personat të joautorizuar që nuk i përkasin firmës ton.

5.Produktet si mermer,graniti,kuarci,laminami,dhe pajisjet tjera gurore të cilat përdoren për tavolin të punës janë jashtë garancionit ton.

6.Pajisjet elektronike garantohen nga firmat të cilat i prodhojn këto pajisje si dhe nga serviset e autorizuara

Transporti dhe Dorëzimi

Tek blerjet online, më së voni brenda 7-9 ditëve pas arritjes së miratimit të sigurisë së kredit kartelës apo pas kontrollit të realizimit të pagesës, porosia e juaj do të dorëzohet në adresën e dorëzimit të cilën e keni dhënë ju dhe pas identifikimit dhe nënshkrimit nga ana e pranuesit. Porositë e dhëna çdo ditë pas orës 14:00 do të procedohen ditën e nesërme, ndërsa porositë e dhëna gjatë ditëve të festave zyrtare apo gjatë vikendeve, do të procedohen në ditën e parë të punës pas pushimit.

Për dërgesat jashtë vendit, porosia e juaj do të dorëzohet më së voni brenda 7-9 (pas dorëzimit të produktit tek transpotuesi ndërkombëtar) ditëve pas arritjes së miratimit të sigurisë së kredit kartelës apo pas kontrollit të realizimit të pagesës, në adresën e dorëzimit të cilën e keni dhënë ju dhe pas identifikimit dhe nënshkrimit nga ana e pranuesit. Pas dhënies së porosisë së suaj në Kompaninë e transportimit, ajo do ju dorëzohet brenda afatit të përcaktuar nga ana e Kompanisë së transportit. Porositë e dhëna çdo ditë pas orës 12:00 do të procedohen ditën e nesërme, ndërsa porositë e dhëna gjatë ditëve të festave zyrtare apo gjatë vikendeve, do të procedohen në ditën e parë të punës pas pushimit. Të dhënat e Kompanisë së transportit do ju përcillen nga Kompania jonë.