Magnasand Therapy

1,797.00

Shtrati i Terapisë Magnasand
Njihuni me Terapinë Magnasand, e cila ju sjell mrekullinë terapeutike të një terapie mendore dhe fizike …
Brenda shtratit të Terapisë Magnasand është rëra e zezë magnetike, ku njerëzit e lashtë janë shëruar me shekuj. Kjo rërë shëruese, e cila është gjetur të ketë gati 20 minerale në strukturën e saj, u zbulua në plazhet e fshehura të Detit të Zi, megjithëse gjendet në shumë pak rajone në botë …
Ndryshe nga rërat e tjera, rëra e zezë magnetike, e cila ka efektin e rregullimit të energjisë bio dhe balancimin e funksioneve të jetës, është një kombinim i mineraleve. Duke lejuar që valët magnetike të kalojnë nëpër ind, ajo rregullon parregullsinë magnetike në rritje gjatë gjumit për shkak të ndotjes së pajisjeve teknologjike ndaj të cilave te jeni i ekspozuar gjatë ditës dhe kushteve gërryese të jetës së qytetit. Duke aktivizuar mekanizmat e riparimit në trup, trupi juaj pajiset kundër sëmundjeve mendore të tilla si stresi dhe depresioni që sulmojnë sistemin imunitar, ndërsa ndihmon në riparimin e sëmundjeve fizike të shkaktuara nga çrregullimet e qarkullimit të gjakut.
Sfungjer special
Rëra e zezë magnetike, e cila i nënshtrohet proceseve të ndryshme, përzihet me një teknikë të veçantë në sfungjer. Ky sfungjer përdoret në jastëkun e rehatisë së dyshekut terapi Magnasand, duke krijuar një fushë magnetike që ndihmon në uljen e stresit në trup. Në këtë mënyrë, përveç një gjumi të rehatshëm, ju ndihmon edhe në lehtësimin e stresit.
Dimenzionet e produktit 200x180cm
Kodi Produktit: Bambi Magnasent
Përshkrimi

Përshkrimi

Shtrati i Terapisë Magnasand
Njihuni me Terapinë Magnasand, e cila ju sjell mrekullinë terapeutike të një terapie mendore dhe fizike …
Brenda shtratit të Terapisë Magnasand është rëra e zezë magnetike, ku njerëzit e lashtë janë shëruar me shekuj. Kjo rërë shëruese, e cila është gjetur të ketë gati 20 minerale në strukturën e saj, u zbulua në plazhet e fshehura të Detit të Zi, megjithëse gjendet në shumë pak rajone në botë …
Ndryshe nga rërat e tjera, rëra e zezë magnetike, e cila ka efektin e rregullimit të energjisë bio dhe balancimin e funksioneve të jetës, është një kombinim i mineraleve. Duke lejuar që valët magnetike të kalojnë nëpër ind, ajo rregullon parregullsinë magnetike në rritje gjatë gjumit për shkak të ndotjes së pajisjeve teknologjike ndaj të cilave te jeni i ekspozuar gjatë ditës dhe kushteve gërryese të jetës së qytetit. Duke aktivizuar mekanizmat e riparimit në trup, trupi juaj pajiset kundër sëmundjeve mendore të tilla si stresi dhe depresioni që sulmojnë sistemin imunitar, ndërsa ndihmon në riparimin e sëmundjeve fizike të shkaktuara nga çrregullimet e qarkullimit të gjakut.
Sfungjer special
Rëra e zezë magnetike, e cila i nënshtrohet proceseve të ndryshme, përzihet me një teknikë të veçantë në sfungjer. Ky sfungjer përdoret në jastëkun e rehatisë së dyshekut terapi Magnasand, duke krijuar një fushë magnetike që ndihmon në uljen e stresit në trup. Në këtë mënyrë, përveç një gjumi të rehatshëm, ju ndihmon edhe në lehtësimin e stresit.
Informacione Shtesë

Informacione Shtesë

Dimenzionet 200 × 180 × 105 cm
Garancioni

1. Afati i garancionit fillon prej ditës së dorëzimit të produktit, kohëzgjatja është 2 (DY) vjet. Bagllamat dhe sirtarët 5 (PES) vjet.

2. Në kuadër të garancionit përfshihen Materiali i produktit,transporti,montimi,ndërimi i pjesëve të dëmtuara gjatë kohzgjatjes së garancionit si dhe servisimi i produktit në vend gjatë kohzgjatjes së garancionit.

3.Në kuadër të garancionit NUK perfshihen dëmtimet si në vijim Dëmtimet nga zjari,uji,vërshimet,termeti,lagështia e tepërt ,nxehtësia e tepërt ,aktiviteti fizik në produkt,përdorimi i preparateve për pastrim të cilat dëmtojn produktin si p.sh tiner,aceton,detergjent i ngursusar etj. Produkti duhet të pastrohet me leckë të lagur dhe më pas të thahet me një leckë të thatë. Produkti nuk duhet të lihet e lagësht.

4.Garancioni nuk vlen edhe në rastse veprohet në produkt nga personat të joautorizuar që nuk i përkasin firmës ton.

5.Produktet si mermer,graniti,kuarci,laminami,dhe pajisjet tjera gurore të cilat përdoren për tavolin të punës janë jashtë garancionit ton.

6.Pajisjet elektronike garantohen nga firmat të cilat i prodhojn këto pajisje si dhe nga serviset e autorizuara

Transporti dhe Dorëzimi

Tek blerjet online, më së voni brenda 7-9 ditëve pas arritjes së miratimit të sigurisë së kredit kartelës apo pas kontrollit të realizimit të pagesës, porosia e juaj do të dorëzohet në adresën e dorëzimit të cilën e keni dhënë ju dhe pas identifikimit dhe nënshkrimit nga ana e pranuesit. Porositë e dhëna çdo ditë pas orës 14:00 do të procedohen ditën e nesërme, ndërsa porositë e dhëna gjatë ditëve të festave zyrtare apo gjatë vikendeve, do të procedohen në ditën e parë të punës pas pushimit.

Për dërgesat jashtë vendit, porosia e juaj do të dorëzohet më së voni brenda 7-9 (pas dorëzimit të produktit tek transpotuesi ndërkombëtar) ditëve pas arritjes së miratimit të sigurisë së kredit kartelës apo pas kontrollit të realizimit të pagesës, në adresën e dorëzimit të cilën e keni dhënë ju dhe pas identifikimit dhe nënshkrimit nga ana e pranuesit. Pas dhënies së porosisë së suaj në Kompaninë e transportimit, ajo do ju dorëzohet brenda afatit të përcaktuar nga ana e Kompanisë së transportit. Porositë e dhëna çdo ditë pas orës 12:00 do të procedohen ditën e nesërme, ndërsa porositë e dhëna gjatë ditëve të festave zyrtare apo gjatë vikendeve, do të procedohen në ditën e parë të punës pas pushimit. Të dhënat e Kompanisë së transportit do ju përcillen nga Kompania jonë.