Junior Bambi Dyshek

118.00

Junior Bambi dyshek 120x60cm
Junior Bambi, e cila kontribuon në zhvillimin e foshnjës me pjerrësinë e tij të veçantë, sfungjerin e butë të pendlës dhe këlëfit që lahet.
Meqenëse zhvillimi i muskujve tek foshnjat vazhdon deri në 6 muaj, valvula gastrike nuk mund të funksionojë plotësisht dhe përmbajtja e stomakut mund të shpëtojë në fyt. Junior Bambi eliminon këtë problem falë prirjes së tij të veçantë dhe i ofron foshnjës tuaj një gjumë më të besueshëm dhe të rehatshëm.
Shtresa e brendshme e mbulesës së dyshekut është e mbuluar me një membranë të veçantë që nuk thith ujin. Në këtë mënyrë, jeta e dyshekut tuaj zgjatet, dhe parandalohet formimi i aromave të këqija dhe mikroorganizmave.
Mbulesa është e lëvizshme dhe mund të lahet me strukturën e saj me zinxhir. Kjo veçori siguron jo vetëm një gjumë të rehatshëm dhe të rehatshëm, por edhe një gjumë higjienik dhe të shëndetshëm.
Kodi Produktit: junior
Përshkrimi

Përshkrimi

Junior Bambi dyshek 120x60cm
Junior Bambi, e cila kontribuon në zhvillimin e foshnjës me pjerrësinë e tij të veçantë, sfungjerin e butë të pendlës dhe këlëfit që lahet.
Meqenëse zhvillimi i muskujve tek foshnjat vazhdon deri në 6 muaj, valvula gastrike nuk mund të funksionojë plotësisht dhe përmbajtja e stomakut mund të shpëtojë në fyt. Junior Bambi eliminon këtë problem falë prirjes së tij të veçantë dhe i ofron foshnjës tuaj një gjumë më të besueshëm dhe të rehatshëm.
Shtresa e brendshme e mbulesës së dyshekut është e mbuluar me një membranë të veçantë që nuk thith ujin. Në këtë mënyrë, jeta e dyshekut tuaj zgjatet, dhe parandalohet formimi i aromave të këqija dhe mikroorganizmave.
Mbulesa është e lëvizshme dhe mund të lahet me strukturën e saj me zinxhir. Kjo veçori siguron jo vetëm një gjumë të rehatshëm dhe të rehatshëm, por edhe një gjumë higjienik dhe të shëndetshëm.
Informacione Shtesë

Informacione Shtesë

Dimenzionet 120 × 60 × 16 cm
Garancioni

1. Afati i garancionit fillon prej ditës së dorëzimit të produktit, kohëzgjatja është 2 (DY) vjet. Bagllamat dhe sirtarët 5 (PES) vjet.

2. Në kuadër të garancionit përfshihen Materiali i produktit,transporti,montimi,ndërimi i pjesëve të dëmtuara gjatë kohzgjatjes së garancionit si dhe servisimi i produktit në vend gjatë kohzgjatjes së garancionit.

3.Në kuadër të garancionit NUK perfshihen dëmtimet si në vijim Dëmtimet nga zjari,uji,vërshimet,termeti,lagështia e tepërt ,nxehtësia e tepërt ,aktiviteti fizik në produkt,përdorimi i preparateve për pastrim të cilat dëmtojn produktin si p.sh tiner,aceton,detergjent i ngursusar etj. Produkti duhet të pastrohet me leckë të lagur dhe më pas të thahet me një leckë të thatë. Produkti nuk duhet të lihet e lagësht.

4.Garancioni nuk vlen edhe në rastse veprohet në produkt nga personat të joautorizuar që nuk i përkasin firmës ton.

5.Produktet si mermer,graniti,kuarci,laminami,dhe pajisjet tjera gurore të cilat përdoren për tavolin të punës janë jashtë garancionit ton.

6.Pajisjet elektronike garantohen nga firmat të cilat i prodhojn këto pajisje si dhe nga serviset e autorizuara

Transporti dhe Dorëzimi

Tek blerjet online, më së voni brenda 7-9 ditëve pas arritjes së miratimit të sigurisë së kredit kartelës apo pas kontrollit të realizimit të pagesës, porosia e juaj do të dorëzohet në adresën e dorëzimit të cilën e keni dhënë ju dhe pas identifikimit dhe nënshkrimit nga ana e pranuesit. Porositë e dhëna çdo ditë pas orës 14:00 do të procedohen ditën e nesërme, ndërsa porositë e dhëna gjatë ditëve të festave zyrtare apo gjatë vikendeve, do të procedohen në ditën e parë të punës pas pushimit.

Për dërgesat jashtë vendit, porosia e juaj do të dorëzohet më së voni brenda 7-9 (pas dorëzimit të produktit tek transpotuesi ndërkombëtar) ditëve pas arritjes së miratimit të sigurisë së kredit kartelës apo pas kontrollit të realizimit të pagesës, në adresën e dorëzimit të cilën e keni dhënë ju dhe pas identifikimit dhe nënshkrimit nga ana e pranuesit. Pas dhënies së porosisë së suaj në Kompaninë e transportimit, ajo do ju dorëzohet brenda afatit të përcaktuar nga ana e Kompanisë së transportit. Porositë e dhëna çdo ditë pas orës 12:00 do të procedohen ditën e nesërme, ndërsa porositë e dhëna gjatë ditëve të festave zyrtare apo gjatë vikendeve, do të procedohen në ditën e parë të punës pas pushimit. Të dhënat e Kompanisë së transportit do ju përcillen nga Kompania jonë.