LTF 8B019 C EU

PERFORMANCA

Klasa e efikasitetit të energjisë A +
Fuqia zanore (dB (A)) 49.0
Konsumi i ujit të ciklit standard (lt) 11.0
Klasa e efikasitetit të tharjes A
Klasa Efikasiteti e larjes
Cilësimet e vendit 13
Numri i programeve 8
Opsioni Vonesa Timer
sistemi i rregullimit të shportës së sipërme: Sistemi i karrocave Klik-Kalk
Llamba treguese e mbushjes së kripës
Llamba treguese e ajrit të shpëlarjes
Përshkrimi

Përshkrimi

PERFORMANCA

Klasa e efikasitetit të energjisë A +
Fuqia zanore (dB (A)) 49.0
Konsumi i ujit të ciklit standard (lt) 11.0
Klasa e efikasitetit të tharjes A
Klasa Efikasiteti e larjes
Cilësimet e vendit 13
Numri i programeve 8
Opsioni Vonesa Timer
sistemi i rregullimit të shportës së sipërme: Sistemi i karrocave Klik-Kalk
Llamba treguese e mbushjes së kripës
Llamba treguese e ajrit të shpëlarjes
Enërasësja e integruar Hotpoint LTF 8B019 C EU
është pjesë e gamës Ultima e cila përfshin teknologjinë tonë më të fundit të kombinuar me dizajn të lëmuar dhe elegant. Ajo vjen me 8 programe për të zgjedhur për t’iu përshtatur një sërë nevojash, duke përfshirë një cikël të shpejtë 40 minutash që është i përkryer për ngarkesa më të lehta ose kur jeni në një nxitim. Për më tepër, me një vlerësim të energjisë A + dhe një cikël të veçantë ekologjik, performanca e pastrimit të cilësisë së lartë vjen me një kosto më të ulët për veten dhe planetin.
Hapësira e dyfishtë
sistemi i ri Dual-Space ju lejon të shfrytëzoni të gjithë lartësinë e shportës së poshtme për pllaka shumë të rënda dhe qeramike: shporta e sipërme ngrihet në një gjest të lehtë, të thjeshtë dhe ergonomik.
Garancioni

1. Afati i garancionit fillon prej ditës së dorëzimit të produktit, kohëzgjatja është 2 (DY) vjet. Bagllamat dhe sirtarët 5 (PES) vjet.

2. Në kuadër të garancionit përfshihen Materiali i produktit,transporti,montimi,ndërimi i pjesëve të dëmtuara gjatë kohzgjatjes së garancionit si dhe servisimi i produktit në vend gjatë kohzgjatjes së garancionit.

3.Në kuadër të garancionit NUK perfshihen dëmtimet si në vijim Dëmtimet nga zjari,uji,vërshimet,termeti,lagështia e tepërt ,nxehtësia e tepërt ,aktiviteti fizik në produkt,përdorimi i preparateve për pastrim të cilat dëmtojn produktin si p.sh tiner,aceton,detergjent i ngursusar etj. Produkti duhet të pastrohet me leckë të lagur dhe më pas të thahet me një leckë të thatë. Produkti nuk duhet të lihet e lagësht.

4.Garancioni nuk vlen edhe në rastse veprohet në produkt nga personat të joautorizuar që nuk i përkasin firmës ton.

5.Produktet si mermer,graniti,kuarci,laminami,dhe pajisjet tjera gurore të cilat përdoren për tavolin të punës janë jashtë garancionit ton.

6.Pajisjet elektronike garantohen nga firmat të cilat i prodhojn këto pajisje si dhe nga serviset e autorizuara

Transporti dhe Dorëzimi

Tek blerjet online, më së voni brenda 7-9 ditëve pas arritjes së miratimit të sigurisë së kredit kartelës apo pas kontrollit të realizimit të pagesës, porosia e juaj do të dorëzohet në adresën e dorëzimit të cilën e keni dhënë ju dhe pas identifikimit dhe nënshkrimit nga ana e pranuesit. Porositë e dhëna çdo ditë pas orës 14:00 do të procedohen ditën e nesërme, ndërsa porositë e dhëna gjatë ditëve të festave zyrtare apo gjatë vikendeve, do të procedohen në ditën e parë të punës pas pushimit.

Për dërgesat jashtë vendit, porosia e juaj do të dorëzohet më së voni brenda 7-9 (pas dorëzimit të produktit tek transpotuesi ndërkombëtar) ditëve pas arritjes së miratimit të sigurisë së kredit kartelës apo pas kontrollit të realizimit të pagesës, në adresën e dorëzimit të cilën e keni dhënë ju dhe pas identifikimit dhe nënshkrimit nga ana e pranuesit. Pas dhënies së porosisë së suaj në Kompaninë e transportimit, ajo do ju dorëzohet brenda afatit të përcaktuar nga ana e Kompanisë së transportit. Porositë e dhëna çdo ditë pas orës 12:00 do të procedohen ditën e nesërme, ndërsa porositë e dhëna gjatë ditëve të festave zyrtare apo gjatë vikendeve, do të procedohen në ditën e parë të punës pas pushimit. Të dhënat e Kompanisë së transportit do ju përcillen nga Kompania jonë.