COCKTAIL EG8 A80

695.00735.00

 • MAIN CHARACTERISTICS
 • Capacity according to European standard EN 61591 – 720 m3/h
 • Energy class – B
 • EVO diffuser
 • Touch control
 • Minimal noise level according to EN 60704-3 – 52 dB(A)
 • LED lights – 2×1,1 W
 • Metal-cassette filters
 • Size – 80 cm
 • 36 months guarantee
Clear
SKU: N/A
Description

Description

 • MAIN CHARACTERISTICS
 • Capacity according to European standard EN 61591 – 720 m3/h
 • Energy class – B
 • EVO diffuser
 • Touch control
 • Minimal noise level according to EN 60704-3 – 52 dB(A)
 • LED lights – 2×1,1 W
 • Metal-cassette filters
 • Size – 80 cm
 • 36 months guarantee
 • .
 • ADVANTAGES
 • New generation turbine
 • Two stage aspiration system
 • Perimeter aspiration
 • Intensive aspiration 10 min.
 • Delayed stop up to 30 min.
 • LED lights
 • Comfort lighting
 • Cooker hood chimney – included in price
 • .
 • ACCESSORIES
 • Charcoal filters – 2 copë 25 euro
 • Charcoal filter High Performance – 2 copë 66 euro
 • Charcoal filter Long Lasting – 2 copë 109 euro
 • Êîìïëåêò çà ôèëòðèðàù ðåæèì èíîêc – 25 euro
 • Filtering mode kit – white color – 35 euro
 • Filtering mode kit – black color – 35 euro
 • Black chimney kit – 75 euro
 • Stainless steel chimney kit – 66 euro
Additional information

Additional information

Color

A80 Xham i zi / oxhak i zi, A80 Qelq i bardhë/oxhak i bardhë, Almond A80 I përhimtë i ngrohtë 3C qelq//oxhak inoks

Garancioni

1. Afati i garancionit fillon prej ditës së dorëzimit të produktit, kohëzgjatja është 2 (DY) vjet. Bagllamat dhe sirtarët 5 (PES) vjet.

2. Në kuadër të garancionit përfshihen Materiali i produktit,transporti,montimi,ndërimi i pjesëve të dëmtuara gjatë kohzgjatjes së garancionit si dhe servisimi i produktit në vend gjatë kohzgjatjes së garancionit.

3.Në kuadër të garancionit NUK perfshihen dëmtimet si në vijim Dëmtimet nga zjari,uji,vërshimet,termeti,lagështia e tepërt ,nxehtësia e tepërt ,aktiviteti fizik në produkt,përdorimi i preparateve për pastrim të cilat dëmtojn produktin si p.sh tiner,aceton,detergjent i ngursusar etj. Produkti duhet të pastrohet me leckë të lagur dhe më pas të thahet me një leckë të thatë. Produkti nuk duhet të lihet e lagësht.

4.Garancioni nuk vlen edhe në rastse veprohet në produkt nga personat të joautorizuar që nuk i përkasin firmës ton.

5.Produktet si mermer,graniti,kuarci,laminami,dhe pajisjet tjera gurore të cilat përdoren për tavolin të punës janë jashtë garancionit ton.

6.Pajisjet elektronike garantohen nga firmat të cilat i prodhojn këto pajisje si dhe nga serviset e autorizuara

Shipping & Delivery

Tek blerjet online, më së voni brenda 7-9 ditëve pas arritjes së miratimit të sigurisë së kredit kartelës apo pas kontrollit të realizimit të pagesës, porosia e juaj do të dorëzohet në adresën e dorëzimit të cilën e keni dhënë ju dhe pas identifikimit dhe nënshkrimit nga ana e pranuesit. Porositë e dhëna çdo ditë pas orës 14:00 do të procedohen ditën e nesërme, ndërsa porositë e dhëna gjatë ditëve të festave zyrtare apo gjatë vikendeve, do të procedohen në ditën e parë të punës pas pushimit.

Për dërgesat jashtë vendit, porosia e juaj do të dorëzohet më së voni brenda 7-9 (pas dorëzimit të produktit tek transpotuesi ndërkombëtar) ditëve pas arritjes së miratimit të sigurisë së kredit kartelës apo pas kontrollit të realizimit të pagesës, në adresën e dorëzimit të cilën e keni dhënë ju dhe pas identifikimit dhe nënshkrimit nga ana e pranuesit. Pas dhënies së porosisë së suaj në Kompaninë e transportimit, ajo do ju dorëzohet brenda afatit të përcaktuar nga ana e Kompanisë së transportit. Porositë e dhëna çdo ditë pas orës 12:00 do të procedohen ditën e nesërme, ndërsa porositë e dhëna gjatë ditëve të festave zyrtare apo gjatë vikendeve, do të procedohen në ditën e parë të punës pas pushimit. Të dhënat e Kompanisë së transportit do ju përcillen nga Kompania jonë.