BLACK TIE

1,089.001,129.00

Delivery time 8 weeks

MAIN CHARACTERISTICS
Capacity according to European Standard EN 61591 – 700 m3 / h
Energy class – +
The latest generation of Brushless engine
Touch control
Minimum noise level / EN 60704 – 3 / – 43 dB (A)
LED Lighting – 2 x 1.1 W
Metals-cassette filters
Dimensions – 80 cm
36 months warranty
.
ADVANTAGES
New generations of engine
Double aspiration system
Perimeter aspiration
Intensive aspiration 10 min.
Delayed disconnection up to 30 min.
LED Lighting
24 hour “fresh air” function
Polluted filter indicator
The price includes the chimney

Clear
SKU: N/A
Description

Description

Delivery time 8 weeks

MAIN CHARACTERISTICS
Capacity according to European Standard EN 61591 – 700 m3 / h
Energy class – +
The latest generation of Brushless engine
Touch control
Minimum noise level / EN 60704 – 3 / – 43 dB (A)
LED Lighting – 2 x 1.1 W
Metals-cassette filters
Dimensions – 80 cm
36 months warranty
.
ADVANTAGES
New generations of engine
Double aspiration system
Perimeter aspiration
Intensive aspiration 10 min.
Delayed disconnection up to 30 min.
LED Lighting
24 hour “fresh air” function
Polluted filter indicator
The price includes the chimney
.
EQUIPMENT
Remote control – 55 euros
Activated carbon filters – 2 pieces 25 euro
High efficiency filter with activated carbon – 2 pcs 66 euro
Extended-action activated carbon filter – 2 pcs 109 euros
White filtration kit – 35 euros
Set for stainless steel filtration kit – 25 euros
Black filter kit – 35 euros

Additional information

Additional information

Color

F80 Xham i zi / oxhak i zi, F80 Xham i bardhë / Оxhak inoks

Garancioni

1. Afati i garancionit fillon prej ditës së dorëzimit të produktit, kohëzgjatja është 2 (DY) vjet. Bagllamat dhe sirtarët 5 (PES) vjet.

2. Në kuadër të garancionit përfshihen Materiali i produktit,transporti,montimi,ndërimi i pjesëve të dëmtuara gjatë kohzgjatjes së garancionit si dhe servisimi i produktit në vend gjatë kohzgjatjes së garancionit.

3.Në kuadër të garancionit NUK perfshihen dëmtimet si në vijim Dëmtimet nga zjari,uji,vërshimet,termeti,lagështia e tepërt ,nxehtësia e tepërt ,aktiviteti fizik në produkt,përdorimi i preparateve për pastrim të cilat dëmtojn produktin si p.sh tiner,aceton,detergjent i ngursusar etj. Produkti duhet të pastrohet me leckë të lagur dhe më pas të thahet me një leckë të thatë. Produkti nuk duhet të lihet e lagësht.

4.Garancioni nuk vlen edhe në rastse veprohet në produkt nga personat të joautorizuar që nuk i përkasin firmës ton.

5.Produktet si mermer,graniti,kuarci,laminami,dhe pajisjet tjera gurore të cilat përdoren për tavolin të punës janë jashtë garancionit ton.

6.Pajisjet elektronike garantohen nga firmat të cilat i prodhojn këto pajisje si dhe nga serviset e autorizuara

Shipping & Delivery

Tek blerjet online, më së voni brenda 7-9 ditëve pas arritjes së miratimit të sigurisë së kredit kartelës apo pas kontrollit të realizimit të pagesës, porosia e juaj do të dorëzohet në adresën e dorëzimit të cilën e keni dhënë ju dhe pas identifikimit dhe nënshkrimit nga ana e pranuesit. Porositë e dhëna çdo ditë pas orës 14:00 do të procedohen ditën e nesërme, ndërsa porositë e dhëna gjatë ditëve të festave zyrtare apo gjatë vikendeve, do të procedohen në ditën e parë të punës pas pushimit.

Për dërgesat jashtë vendit, porosia e juaj do të dorëzohet më së voni brenda 7-9 (pas dorëzimit të produktit tek transpotuesi ndërkombëtar) ditëve pas arritjes së miratimit të sigurisë së kredit kartelës apo pas kontrollit të realizimit të pagesës, në adresën e dorëzimit të cilën e keni dhënë ju dhe pas identifikimit dhe nënshkrimit nga ana e pranuesit. Pas dhënies së porosisë së suaj në Kompaninë e transportimit, ajo do ju dorëzohet brenda afatit të përcaktuar nga ana e Kompanisë së transportit. Porositë e dhëna çdo ditë pas orës 12:00 do të procedohen ditën e nesërme, ndërsa porositë e dhëna gjatë ditëve të festave zyrtare apo gjatë vikendeve, do të procedohen në ditën e parë të punës pas pushimit. Të dhënat e Kompanisë së transportit do ju përcillen nga Kompania jonë.